Alege iubirea

Alege iubirea

Alege-ti jumatatea care nevoilor inimii ti se potriveste nu pe cea care  gandurilor tale ti se-mpotriveste.

Alege-ti perechea care-ti sterge greselile cu zambete iubitoare nu pe cea care ti le aduna cu ranjete rautacioase.

Alege-ti iubirea care te ridica pe umerii ei ca sa te-nvete a zbura libera spre cer nu cea care se taraste agatata geloasa de picoarele tale ca sa-ti ingreuneze pasii.

Alege mana tremuranda care se-ntinde emotionata sa se prinda delicat de a ta nu bratul mandru si puternic care se-ncapataneaza sa-ti supuna vointa.

Alege sufletul bogat care ti-acopera inima cu ganduri si sentimente frumoase nu egoul inavutit care-ti amageste vanitatea cu banii si atentia oamenilor superficiali.

Alege cuibul modest, umplut de caldura iubirii  nu colivia mare si aurita in care rasuna gol ecoul cuvintelor si dorintelor neascultate si neintelese.

 

Alege sa iubesti, sa asculti, sa daruiesti si celalat va descoperi cat de frumos e sa fii iubit, inteles, implinit si va intelege ca trebuie sa iubeasca, sa asculte, sa daruiasca. Cand cerul plange florile rasar, cand rade cu raze stralucitoare ele infloresc – fie ca iti aduc lacrimi sau zambete, nu ezita sa alegi intodeauna drumurile pe care poti lasa in urma numai flori.

Scrie mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>