Dragoste de betiv

Dragoste de betiv

Te iubesc cu sarguinta si dedicarea unui alcoolic fidel viciului sau, urlu frecvent la tine ca sa te mentin vigilenta dar stiu sa te si ignor pentru a-ti darui cat mai mult din independenta aceea draga oricarui suflet liber. Iti risipesc banii ca sa perseverezi cat mai mult in virtutile harniciei, rabdarii si tolerantei, te coplesesc cu reprosuri si blesteme ca sa-ti pastrez spiritul modest si autocritic, fac pentru tine ce putini indraznesc sa faca, in principiu beau cu spor in cinstea ta ori de cate ori ma trezesc, si mi se intampla aproape in fiecare dimineata, deci iubito, pretuieste betivul de langa tine, el are grija de viata ta in cel mai subtil si profund mod cu putinta.

Atata timp cat esti cu mine esti perfecta, deci iubeste-ma in continuare, nu ma judeca ca nu te cred si daca vrei sa-mi spui ceva… da-mi o bere, voi intelege mai mult decat pe toate vorbele din lume.
Semnat,
io

Scrie mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>