Mesaje La Multi Ani frumoase

Mesaje La Multi Ani frumoase

La multi ani, sa ii aduni cu drag, pe toti plini de iubire, sanatate si-mpliniri!

Ce e un an cand il retraiesti in clipe, ce sunt clipele cand nu le uiti in ani? Timpul nu e decat o amintire, aparent trecator, dar se poate pastra in suflet pentru totdeauna! Nu lasa clipele sa se risipeasca, aduna-le cu drag acolo unde conteaza. La multi ani fericiti si impliniti!

Toate cate-s bune-n lume sa fie ale tale, toate cate-s rele nici sa nu auzi de ele. La multi ani tie, minunatule om!

Cum treci un an, prin veri si toamne si ierni si primaveri, asa prin viata avanta-te mereu cutezator, toate trec, pastreaza-n suflet ceea ce conteaza!

Viata si fiecare clipa e un duet pe care-l faci mereu cu cineva, cu cei dragi, cu cei cunoscuti, cu fiecare care-ti iese-n cale, dar mai ales cu tine insuti, in fiecare clipa cand te lupti sa reusesti, sa fi mai bun, mai fericit, mai implinit. Viata e un duet, traieste-o ca un artist!

Primeste azi din inimile noastre urari de bine si noroc, e ziua ta dar si a noastra, caci azi ne-ai fost daruit sa ne implinesti vietile. Te iubim mult!

La ceas aniversar uram fiintei dragi ce ne-mplineste vietile, tot binele sa i se intoarca, tot raul sa i se risipeasca, pe drumul vietii sa te-ntimpine numai prieteni! Ne trezesti in inimi numai dragoste si recunostinta, si din toate inimile noastre iti uram LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI!

La multi ani si mult succes in viata! Sa investesti toata iubirea in cei dragi ca sa castigi fericire nemasurata, sa investesti toata pasiunea in lucruri bune si frumoase ca sa castigi implinire, sa te umplii de lumina ca sa sufletul tau sa nu cunoasca intunericul. Cu bune si rele, viata e mereu plina de bogatii, fiecare incercare trecuta e o nepretuita lectie inteleasa, fiecare bucurie e o dulce recompensa primita. De ziua ta iti urez tot binele din lume, sa fii iubit si implinit mereu!

In buchetul vietii ti-a mai inflorit un trandafir, strange-l cu drag la piept, e comoara ta cea mai depret plina de iubire si-mpliniri. La multi ani si multe clipe minunate vietii tale!

Anii nu se mai intorc, dar ti se intorc prietenii dragi ce i-ai adunat in ei! Niciodata nu vom uita omul special ce ne-mplineste vietile. Sa fii iubit si fericit mereu!

1 Mesaj

  1. Raul
    Mai 17, 2012

    Te iubim!

Scrie mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>